Werking dienst

Bezoekers melden zich één keer aan. Via de mobiele app, de website of per SMS. Daarna verbinden ze direct met alle wifi-netwerken die meedoen.

Overal online

Als je account actief is, ga je overal automatisch online. Dat heet wifi-roaming. Je apparaat maakt contact met elk netwerk met de naam ‘publicroam’ en na controle van je account verbind je direct.

Veilig verbonden

Publicroam werkt op basis van WPA2-Enterprise. Dit is een open standaard die zorgt dat je niet zomaar verbindt met andere netwerken en dat je niet wordt afgeluisterd.

Privacy beschermd

De weinige data die wij opslaan, gebruiken we alleen om te zorgen dat de dienst goed werkt en voor het bieden van support. We verkopen geen data. Meer info in het privacy statement.

Bestaande apparatuur

Publicroam maakt gebruik van de bestaande lokale netwerkapparatuur en internetverbinding. Dus geen investeringen in nieuwe apparatuur. Lees meer over techniek.

Geen druk op je helpdesk

Accounts worden automatisch verstrekt, zonder tussenkomst van balie-medewerkers. Voor vragen kunnen bezoekers terecht op de uitgebreide support-pagina’s van publicroam of ze kunnen ons telefonisch bereiken via 030 – 207 44 99.

witrui