Handleiding: iPhone/iPad

Deze handleiding beschrijft hoe je een iPhone of iPad kan verbinden met Publicroam.

Stap 1

Zorg dat je in de buurt bent van een publicroam wifi-netwerk. Als je nog geen SMS met inloggegevens hebt ontvangen, meld je dan eerst aan via de aanmeldpagina of stuur een SMS met de locatiecode naar 0970 10 260 261. Je ontvangt een SMS met inloggegevens.

Ga dan naar de Wi-Fi instellingen van je iPhone of iPad. Dit doe je door een schuif beweging van beneden naar boven te maken of door op het “Instellingen” icoon te klikken.

Stap 2

Zorg ervoor dat je Wi-Fi aan staat om het netwerk van publicroam te vinden.

Stap 3

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in (zie SMS)

Stap 4

Accepteer het beveiligingscertificaat van publicroam om definitief en automatisch gebruik te maken van ons veilige Wi-Fi netwerk! Het certificaat is van publicroam.nl en uitgegeven door COMODO RSA Domain Validation. Dit doe je door op de knop ‘vertrouwen’ te drukken. Op dit certificaat staat in rood ‘niet vertrouwd’. Dit komt omdat jouw apparaat het certificaat de eerst keer niet als vertrouwd aanmerkt. Op elk apparaat waarop je je publicroam account instelt zult je het certificaat een keer opnieuw moeten vertrouwen.

Stap 5

Publicroam is ingesteld. Vanaf nu ga je automatische online overal waar publicroam is.

Handleiding: iPhone/iPad

Deze handleiding beschrijft hoe je een iPhone of iPad kan verbinden met Publicroam.

Stap 1

Zorg dat je in de buurt bent van een publicroam wifi-netwerk. Als je nog geen SMS met inloggegevens hebt ontvangen, meld je dan eerst aan via de aanmeldpagina of stuur een SMS met de locatiecode naar 0970 10 260 261. Je ontvangt een SMS met inloggegevens.

Ga dan naar de Wi-Fi instellingen van je iPhone of iPad. Dit doe je door een schuif beweging van beneden naar boven te maken of door op het “Instellingen” icoon te klikken.

Stap 2

Zorg ervoor dat je Wi-Fi aan staat om het netwerk van publicroam te vinden.

Stap 3

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in (zie SMS).

Stap 4

Accepteer het beveiligingscertificaat van publicroam om definitief en automatisch gebruik te maken van ons veilige Wi-Fi netwerk! Het certificaat is van publicroam.nl en uitgegeven door COMODO RSA Domain Validation. Dit doe je door op de knop ‘vertrouwen’ te drukken. Op dit certificaat staat in rood ‘niet vertrouwd’. Dit komt omdat jouw apparaat het certificaat de eerst keer niet als vertrouwd aanmerkt. Op elk apparaat waarop je je publicroam account instelt zult je het certificaat een keer opnieuw moeten vertrouwen.

Stap 5

Publicroam is ingesteld. Vanaf nu ga je automatische online overal waar publicroam is.