[ux_banner height=”200px” bg_color=”rgb(230, 220, 218)”]

[text_box width=”70″ position_x=”50″ position_y=”50″]

Wifi open voor iedereen

[/text_box]

[/ux_banner]
[gap height=”50px”]

[row]

[col span=”2″ span__sm=”12″]

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”12″ margin=”0px 0px 0px 0px” class=”content”]

Publicroam stelt organisaties in staat om hun draadloze netwerken open te stellen voor iedereen, op een veilige en makkelijke manier.

Vrij reizen

Vergelijk dit met het internationale wegennet; veel landen bieden onbelemmerd toegang tot hun wegen waardoor we vrij kunnen reizen. Publicroam maakt hetzelfde mogelijk voor wifi-netwerken. Je gaat direct en veilig online, op een privacy-verantwoorde manier. Zo roam je zorgeloos tussen wifi-gastnetwerken, bij de bibliotheek, in het ziekenhuis, in een museum, op het stadhuis, op een deelwerkplek, etc.

Hoe?

Door de toegang tot bestaande wifi-netwerken onderling te koppelen. Als bezoeker kun je dan met één account overal op gastwifi. Net zoals je met het kenteken van je auto over alle wegen rijdt.

Is dat belangrijk?

Vinden wij wel. Toegang tot internet is een voorwaarde om mee te doen in onze samenleving. Het meeste internetverkeer loopt via wifi. Het is snel en goedkoop. En heeft binnen gebouwen de beste dekking. Bovendien verbinden apparaten er automatisch mee. Als we erin slagen om bestaande wifi’s slim te delen, dan hebben we overal de beste verbinding tegen lage kosten.

Privacy

Wij realiseren ons dat privacy daarbij héél belangrijk is. Daarom doen we niks met de gegevens, behalve zorgen dat de dienst goed werkt. Dus geen gebruikersprofielen, geen advertenties, geen stiekem gedoe.

[/col]
[col span=”2″ span__sm=”12″]

[/col]

[/row]