Informeer je eigen medewerkers

Informeer de eigen medewerkers over de nieuwe dienst. Doe dit een paar weken voordat publicroam beschikbaar komt. Stuur ze een mail, deel de Quick Reference Guide met ze en laat ze de trainingsvideo’s bekijken. Zorg dat ze bij vragen weten dat ze direct naar de helpdesk van publicroam kunnen verwijzen.

Communiceer naar je bezoekers

Laat aan je bezoekers weten dat publicroam beschikbaar is. Gebruik hiervoor de stickers, flyers en tentcards die gratis ter beschikking zijn. Informeer de mensen op je eigen website dat publicroam beschikbaar is. Het materiaal kan via het klantenportaal besteld worden.

Zet het open wifi uit

De laatste stap is om het bestaande open wifi uit te zetten. Vanaf het moment dat het open wifi uitstaat, kunnen mensen alleen nog veilig toegang krijgen tot je gastwifi met publicroam.

Communicatie-kit

Als je aansluit op publicroam krijg je de beschikking over een uitgebreide kant-en-klare communicatiekit om je medewerkers te informeren en je bezoekers te laten weten dat ze met publicroam veilig en automatisch toegang krijgen tot je wifi-netwerk. Deze kit bevat onder andere:

  • Tentcards, flyers en stickers om te verspreiden in de gebouwen
  • Quick reference guide voor de eigen medewerkers
  • Instructie-video’s
  • Communicatieplan
  • Elementen om voor de eigen website te gebruiken