Inloggen met iPhone/iPad

Er is een mobiele app voor iPhone en iPad. We raden aan die te gebruiken. Download de app.

Stappen om te verbinden zonder app

Stappen

Zorg dat je in de buurt bent van een wifi netwerk met publicroam. Bekijk locaties

Zorg dat je je inloggegevens hebt. Aanvragen kan via publicroam.nl. Heb je al een publicroam account? Dan vind je je gegevens in de SMS of in de publicroam app.

Stap 1

Ga naar instellingen op je iPhone/iPad

Stap 2

Kies wifi

Stap 3

Klik op publicroam om te verbinden

Stap 4

Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord (zie SMS of in de app)

Stap 5

Kies vertrouw om het certificaat te accepteren.

Er staat ‘niet vertrouwd’ omdat jouw apparaat dit certificaat nog niet kent. Als je het certificaat wilt bekijken kies dan ‘toon certificaat’. Hierop moet staan: publicroam.nl verstrekt door Sectigo RSA Extended Validation Secure Server CA.

Je bent nu verbonden

Toch niet gelukt? Volg de stappen nogmaals. Voer gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw in en controleer op juistheid. Of bekijk onze meest gestelde vragen (FAQ)